Brochure Tarief

faq_01

Uw vragen

Hieronder vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen. Indien u meer informatie nodig heeft, dan staan onze adviseurs voor u klaar.

  1. / FAQ

Domitys Residence

Hoeveel kost het leven in een serviceresidentie?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is wonen in een serviceresidentie niet duurder dan thuis blijven wonen. Ontdek de modaliteiten.
Bekijk meer

Wat is een Domitys serviceresidentie

Domitys serviceresidenties bieden u de ideale omgeving om het leven ten volle te blijven leven op de manier die u wilt: een eigen huis dat comfortabel, aangepast en veilig is. U bent vrij om uw goesting te doen en te genieten van nieuwe ervaringen.
Bekijk meer

Hoe werkt een serviceresidentie?

Dankzij de serviceflats van Domity kunt u rustiger leven met behoud van uw onafhankelijkheid. Je huurt een flat van de grootte van je keuze en geniet van een aangename omgeving die baadt in gezelligheid en veiligheid.
Bekijk meer

Kan men een residentie "testen" alvorens een beslissing te nemen?

Elke residentie* biedt een klein aantal ingerichte en gedecoreerde appartementen, "klaar om in te trekken", zodat je het leven in een Domitysresidentie kunt ervaren en de vele voordelen ervan kunt waarderen, om nog maar te zwijgen van het feit dat je van dezelfde diensten geniet als permanente bewoners. Waarom zou je jezelf dit ontzeggen?
Bekijk meer

Zijn de Domitys serviceresidenties gemedicaliseerd?

Domitys residenties verwelkomen autonome senioren die onafhankelijk willen zijn, maar omringd in alle veiligheid. Bewoners kunnen rekenen op de steun van onze teams die 24/7 aanwezig zijn om hun veiligheid te garanderen.
Bekijk meer

Is er een permanente aanwezigheid in een serviceresidentie?

De teams van Domitys residenties doen hun uiterste best om de bewoners een rustige leefomgeving te bieden. Ze zijn 24/7 aanwezig en zetten zich in voor uw welzijn en dagelijkse veiligheid.
Bekijk meer

Wat gebeurt er bij een noodgeval in een serviceresidentie?

In de serviceresidenties van Domitys is er elke nacht iemand aanwezig om de bewoners constante veiligheid en 24/7 ondersteuning te bieden, dit in ondersteuning van ons veiligheidssysteem met valpreventie.
Bekijk meer

VAnaf welke leeftijd kan men in een residentie wonen?

De minimumleeftijd voor het betrekken van een Domitys seniorenwoning is 65 jaar. De gemiddelde leeftijd van de bewoners is 85 jaar.
Bekijk meer

Waarom zou ik een seniorenresidentie kiezen?

Verhuizen naar een Domitys seniorenresidentie biedt heel wat voordelen, te beginnen met de levenskwaliteit. Ontdek er meer over!
Bekijk meer

Uw flat

Wat is een appartement in een seniorenresidentie?

De appartementen in Domitys serviceresidenties zijn allemaal comfortabel, veilig en goed ontworpen. Ontdek hun voordelen!
Bekijk meer

Kan ik mijn meubels meenemen naar een serviceresidentie?

In een Domitys seniorenresidentie ben je 100% thuis en onafhankelijk. Je kan je eigen meubels en persoonlijke spullen meenemen
Bekijk meer

Zijn huisdieren toegelaten?

Omdat ze bijdragen aan je welzijn, worden huisdieren met open armen ontvangen in de Domitys residenties. Om de rust van andere bewoners te garanderen, moeten echter bepaalde voorwaarden worden gerespecteerd.
Bekijk meer

Kan ik mijn familie en vrienden uitnodigen in een serviceresidentie?

Familie, vroegere buren en vrienden zijn welkom in de appartementen, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes.
Bekijk meer

Welke zijn de oppervlaktes van de appartementen in een Domitys servicereidentie?

De appartementen in je Domitys seniorenresidentie variëren in grootte van 52 tot 100 m². Je kiest de grootte van je appartement op basis van je budget en je behoeften.
Bekijk meer

Uw diensten

Welke diensten bieden Domitys serviceresidenties aan?

In Domitys seniorenresidenties geniet u van diensten die in uw huurprijs zijn inbegrepen en een ruim aanbod à la carte of pakketdiensten om uw dagelijks leven te vereenvoudigen. Ontdek er meer over!
Bekijk meer

Welke diensten zijn in de huur inbegrepen

Domitys serviceresidenties zijn de ideale oplossing om in alle rust te wonen en te genieten van een reeks diensten die in de huurprijs zijn inbegrepen. Alles wordt in het werk gesteld om uw dagelijks leven zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Ontdek meer hieronder!
Bekijk meer

Welke activiteiten worden er georganiseerd bij Domitys?

Domitys servicesidenties bieden een breed scala aan culturele, sportieve en artistieke activiteiten en excursies. Deze worden georganiseerd door de animatie van de residentie, maar zijn niet verplicht.
Bekijk meer

Welke restauratiemogelijkheden zijn beschikbaar in een Domitys serviceresidentie?

De chef-koks van de Domitys residenties nodigen je uit om te genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Alle maaltijden zijn gastronomisch, uitgebalanceerd en ter plekke bereid met verse, lokale en seizoensgebonden producten.
Bekijk meer

Hoe gebeurt de verhuis naar een Domitys serviceresidentie

De teams in de residentie zullen er alles aan doen om je verhuizing soepel te laten verlopen. Het personeel helpt je van A tot Z bij je verhuis.
Bekijk meer

Krijg ik hulp bij de verkoop of verhuur van mijn huidige woning?

Wanneer je naar een Domitysresidentie verhuist, moeten de meesten het oude huis verlaten en het te koop of te huur zetten. Of het nu gaat om een huis of een flat, dit kan veel papierwerk met zich meebrengen. Domitys kan helpen om dit proces te vereenvoudigen.
Bekijk meer

Kan ik mijn huidige huishoudhulp behouden?

Wanneer u naar een Domitys serviceresidentie verhuist, kunt u uw eigen gewoonten behouden, zoals familie en vrienden ontvangen en uw eigen thuishulp behouden. Zo kan u uw huishoudhulp en verpleging behouden, wiens hulp en gezelschap vaak van onschatbare waarde zijn.
Bekijk meer