Brochure Tarief
fonctionnement

Hoe werkt een serviceresidentie?

Domitys Residence

Dankzij de serviceflats van Domity kunt u rustiger leven met behoud van uw onafhankelijkheid. Je huurt een flat van de grootte van je keuze en geniet van een aangename omgeving die baadt in gezelligheid en veiligheid.
  1. / FAQ
  2. / Hoe werkt een serviceresidentie?

Is Domitys een "thuis weg van huis" voor senioren?

Absoluut. In een Domitys serviceresidentie huur je een comfortabel, goed ingericht appartement, van studio tot 2-kamerappartement. Deze zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken en een lichtrijke badkamer met een gemakkelijk toegankelijke douche. Je kunt er met je eigen meubels intrekken, je huisdier meenemen en vrienden en familie uitnodigen wanneer je maar wilt.

Je hebt geen tijdschema's, kunt je gebruikelijke dienstverleners houden en bent vrij om te komen en gaan wanneer je wilt! Kortom, je kunt in je eigen tempo en volledig onafhankelijk leven. De aanwezigheid van een zorgzaam team dat 24 uur per dag, 7 dagen per week naar je luistert, betekent ook dat je kunt genieten van een veilige en geruststellende omgeving. Ze zijn getraind in eerste hulp bij ongevallen.

 

Welke diensten zijn beschikbaar?

Naast je eigen appartement zijn er nog een aantal andere diensten inbegrepen in je huur: toegang tot liften, intercom, telefoon en Wi-Fi. Je hebt ook toegang tot een aantal gemeenschappelijke ruimtes, waaronder de tuin, de lounge-bibliotheek, het zwembad, de bar en het fitness- en beautycentrum. De residentie organiseert ook wekelijkse activiteiten (zachte gymnastiek, aquagym, tai chi, koor, boekenclub, kookworkshop, enz.), zodat je je passies kunt beleven en nieuwe vrienden kunt maken.

Er zijn ook andere diensten beschikbaar om je dagelijkse leven te vereenvoudigen, van schoonmaak tot catering, kleine onderhoudsklussen en administratieve ondersteuning. Deze diensten zijn beschikbaar à la carte of als onderdeel van een pakket, zodat je altijd in alle rust kan genieten.

 

Raadpleeg alle vragen over : Domitys Residence