Brochure Tarief

Animations

Animatie: voor elk wat wils

In vorm blijven, iets bijleren, nieuwe dingen ontdekken, ervaringen uitwisselen, elkaar ontmoeten… Met een rijk en gevarieerd programma valt er elke dag wel iets te beleven bij Domitys. U kiest zelf aan welke activiteiten u wil deelnemen.

  1. / Animatie

Meer dan 50 animaties per maand

Animations

Elke week, 7 dagen op 7, stelt de animator in uw seniorenresidentie een gevarieerd programma voor. Er wordt geluisterd naar uw wensen en het aanbod wijzigt regelmatig zodat iedereen een activiteit kan vinden die hem of haar bevalt. Artistiek, cultureel of sportief bezig zijn, naar bijeenkomsten gaan of het lokale erfgoed ontdekken, of waarom geen kookworkshops of samen tuinieren...? U bent nooit te oud om iets bij te leren, dus wie weet welke nieuwe passies u kan ontwikkelen door deel te nemen aan onze activiteiten. Iedereen is volkomen vrij om zelf te beslissen waaraan hij of zij meedoet. Ook bezoekers kunnen aansluiten, waardoor er toffe momenten van gezellig samenzijn gecreëerd worden.

Activiteiten om fit te blijven

Animations

Naast de vrij toegankelijke wellnessruimtes, zoals het zwembad, de infrarood sauna, de gym of de tuin, biedt uw seniorenresidentie tal van activiteiten om fit te blijven en te ontspannen (aquagym, lichte gymnastiek, wandelen, relaxatie, yoga...). Deze sessies vinden plaats onder leiding van uw animator of professionele partners. Aangepast aan eenieders niveau, van beginner tot expert, is elke bewoner van harte welkom om deel te nemen.

Ideale gelegenheid om samen te komen

Animations

Er zijn talrijke opportuniteiten om samen te komen met uw buren of naasten bij Domitys: een koffietje drinken in de bar, meedoen met onze feestjes (bv. barbecue, burenfeest, spelwedstrijden…) of nieuwe dingen uitproberen (bv. escapegames of virtual reality).

Nieuwsgierigheid en betrokkenheid creëren

Animations

Culturele en sociale activiteiten staan centraal, omdat ze extra betekenis geven aan het leven. Bent u een cultuurliefhebber? Dan geniet u van ons rijkelijk gevulde programma: het ontdekken van het lokale erfgoed, kunsttentoonstellingen, filosofische lezingen door gerenommeerde sprekers, literatuur, geschiedenis, films en zoveel meer.

Literatuur in de kijker

Animations

Lezen is een goede manier om het brein te oefenen en het is ook een heel prettig tijdverdrijf. Via ontmoetingen met auteurs, jaarlijkse leesevenementen en schrijf- en leesworkshops, krijgt u bij Domitys heel wat mogelijkheden om uw leven te verrijken dankzij de kracht van de literatuur.

Deze residenten vertellen u waarom ze Domitys hebben gekozen

Resident_testimony.jpg

Daniel

Voor Daniel, 82 jaar, was alleen wonen geen cadeau. Daar is hij altijd al te sociaal voor geweest. Sinds hij verhuisde is hij nooit meer eenzaam. Met zijn nieuwe buren deelt hij tal van belevenissen en staat hij terug vol passie in het leven.

Residents testimony

Jacqueline en Roger

Op een bepaalde leeftijd wordt het lastiger om een groot huis te onderhouden. Maar de beslissing nemen om te verhuizen is minstens even moeilijk. Gelukkig konden Jacqueline (85) en Roger (87) samen de stap naar een nieuw leven en een nieuwe woonplaats zetten.

Resident_Testimony.jpg

Maryse

Om haar kinderen gerust te stellen, maar ook om zelf tot rust te komen ging Maryse – een gepassioneerde, vrolijke dame van 83 – op zoek naar een nieuwe thuis. In haar nieuwe woonst kan ze volledig zichzelf zijn en haar passies delen met haar nieuwe vrienden in de residentie.

Animations

Doe mee met onze activiteiten

Contacteer de residentie in uw buurt om de activiteitenkalender te ontdekken en schrijf u in.

Kies een residentie