Brochure Tarief

Bien etre

Blijf fit en gezond

In de serviceresidenties van Domitys stellen we alles in het werk om uw welzijn te bevorderen en om u fit te houden. Maak vrij gebruik van onze wellness- en ontspanningsruimtes en -diensten.

  1. / Welzijn

Welzijns- en ontspanningsruimtes

Geniet ervan wanneer u maar wilt, alleen, met uw familie of met vrienden. Trakteer uzelf op een heerlijk moment van ontspanning.

Zwembad en infraroodsauna

Piscine

Waterliefhebbers kunnen dagelijks van 8.00 tot 20.00 uur terecht in het zwembad. U kan aan uw conditie werken door te zwemmen met tegenstroom of met onze aquagymsessies mee te doen. Liever gewoon relaxen? Dat kan op onze massagebank of in de ligstoelen. Maakt u graag gebruik van de infraroodsauna? Dat kan! Daar worden spieren losgemaakt, endorfines vrijgemaakt en de slaapkwaliteit verbeterd.

Fitness

Salle de gym

In onze sportzaal kan u deelnemen aan gymnastieklessen op alle niveaus, aangeboden door professioneel getrainde instructeurs. U kan ook vrij gebruikmaken van diverse toestellen, zoals de loopband, hometrainer of halters.

Kapsalon

Salon de coiffure

Zin in een nieuwe snit, een haarkleuring of brushing? In ons kapsalon staan echte professionals met tonnen ervaring en expertise voor u klaar, zonder dat u zich hoeft te verplaatsen.

Schoonheidssalon

salon d'esthetique

Aan het onthaal kan u een afspraak maken voor massages, lichaams- en gelaatsverzorging, pedicure of manicure, enzovoort. Onze zorgvuldig geselecteerde partner-schoonheidsspecialisten komen hiervoor graag tot bij u in de residentie. De ideale oplossing om zich het hele jaar door mooi en ontspannen te voelen.

Gemeenschappelijke tuin

Jardin partage

Groene vingers? Of brengt u graag tijd door in de frisse buitenlucht? U heeft toegang tot een prachtige gemeenschappelijke tuin, waar u groenten kan kweken of kan genieten van een aangenaam moment van ontspanning met een mooi uitzicht.

Deze residenten vertellen u waarom ze Domitys hebben gekozen

Resident_testimony.jpg

Daniel

Voor Daniel, 82 jaar, was alleen wonen geen cadeau. Daar is hij altijd al te sociaal voor geweest. Sinds hij verhuisde is hij nooit meer eenzaam. Met zijn nieuwe buren deelt hij tal van belevenissen en staat hij terug vol passie in het leven.

Residents testimony

Jacqueline en Roger

Op een bepaalde leeftijd wordt het lastiger om een groot huis te onderhouden. Maar de beslissing nemen om te verhuizen is minstens even moeilijk. Gelukkig konden Jacqueline (85) en Roger (87) samen de stap naar een nieuw leven en een nieuwe woonplaats zetten.

Resident_Testimony.jpg

Maryse

Om haar kinderen gerust te stellen, maar ook om zelf tot rust te komen ging Maryse – een gepassioneerde, vrolijke dame van 83 – op zoek naar een nieuwe thuis. In haar nieuwe woonst kan ze volledig zichzelf zijn en haar passies delen met haar nieuwe vrienden in de residentie.

banner-09

Een oplossing voor elk budget

Wenst u vrijblijvend persoonlijk advies en een richtprijs te ontvangen?

Maak nu uw prijssimulatie