Brochure Tarief

Espaces

Ruimte voor ontmoeting

Wees welkom voor een moment van gezelligheid of ontspanning in ons restaurant, zwembad, tuin, bibliotheek... Alleen, in groep of met uw familie. Buiten uw eigen appartement staan er tal van ruimtes te uwer beschikking.

  1. / Ruimtes voor ontmoeting

Kwaliteitsvol restaurant ter plaatse

Domitys Restauration

Rekening houdend met de voorkeuren van onze bewoners kookt de chef ter plaatse met verse seizoensproducten van de korte keten. Dat is ons succesrecept om gezonde en smaakvolle maaltijden te kunnen serveren. Elke dag weer, ’s morgens, ‘s middags en ’s avonds, zijn de deuren van ons restaurant geopend voor een fijne maaltijd. Geniet er alleen van, met uw buren of naasten, of gewoon lekker comfortabel in uw appartement.

Meer weten over het eten bij Domitys

Ruimtes om elkaar te ontmoeten

Domitys Espaces

Het onthaal is het hart van onze residentie. U kan er elke dag met al uw vragen terecht van 8.00 tot 20.00 uur.

In onze aangename bar kan u elke dag terecht om een glas te drinken met uw vrienden, een spelletje te spelen met uw familie, iets te lezen of gewoon om te genieten van een moment van rust.

Van de bibliotheek tot het atelier, er zijn heel wat ruimtes om kostbare momenten te delen. U kan ook deelnemen aan groepsactiviteiten, creatieve of muzikale workshops of aan bijeenkomsten.

Geniet van de frisse buitenlucht

Domitys espaces ectérieurs

U kan heerlijk in het groen vertoeven bij Domitys. Geniet van een wandeling in de tuin, ontdek onze bloemen en planten en help mee in de moestuin. U kan ook buiten aan sport doen of een spelletje pétanque spelen. Het gezellig ingerichte terras is de perfecte plek om te ontspannen, zeker op een mooie zomeravond.

Ruimtes voor zelfzorg

Espaces

Bij Domitys staat alles in het teken van de bevordering van uw welzijn. Er zijn heel wat ruimtes waar u kan ontspannen of aan uw conditie kan werken. Zelf hebt u in elk geval vrije toegang en als u dit wil, kan u ook deelnemen aan groepsactiviteiten zoals aquagym, of u kan een plekje reserveren in ons beautysalon of helemaal tot rust komen in de sauna.

Aandacht voor welzijn bij Domitys
Domitys_Espaces2.jpg

Meer weten over onze tarieven?

Onze verantwoordelijken staan voor u klaar om een berekening op maat voor u te maken om zo de oplossing te vinden die het beste bij u past.

Ontdek onze tarieven