Brochure Tarief

directeur-residence-domitys-restaurant-avec-residents

Wie zijn wij?

Al meer dan 20 jaar biedt Domitys met de ontwikkeling en het steeds meer op punt zetten van zijn concept van seniorenresidenties oplossingen voor de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Met meer dan 150 residenties en 16.000 bewoners is Domitys een van de grootste spelers in de sector in Frankrijk en een belangrijke voortrekker en nieuwkomer in België en Italië.

  1. / De Domitys groep

Domitys in cijfers

Meer dan

150

residenties in Frankrijk, België en Italië

Meer dan

16000

bewoners

Meer dan

4000

medewerkers

Meer dan

97%

tevredenheid van de bewoners*

Meer dan

20

jaar ervaring

*Cijfers van 31 december 2021. Onderzoek uitgevoerd onder 6.741 bewoners, van 10 december 2021 tot 21 januari 2022 door INIT.

Onze missie

promenade

Domitys biedt een nieuw perspectief voor zij die hun leven zelf in handen willen houden en eigen keuzes willen blijven maken, ook als ze de 70 of 80 jaar gepasseerd zijn. Verhuizen naar Domitys, dat is opnieuw tevreden en gerustgesteld thuiskomen op een plek waar het dagelijkse leven zoveel eenvoudiger is. Dat alles met veel menselijkheid, warmte en vrijheid.

"Bij Domitys kan ik uitkijken naar nog vele gelukkige jaren in mijn eigen thuis: goed omringd, onafhankelijk en in alle rust.”

Ons engagement

engagement

In lijn met onze missie dienen we te voldoen aan de sociale en duurzaamheidsvereisten die met onze activiteiten gepaard gaan, terwijl we erover moeten waken dat we in al onze residenties, waar ook, hetzelfde kwaliteitsniveau bieden. Sinds 2012 heeft Domitys met ‘AFNOR CERTIFICATION’ een kwaliteitskader voor ons engagement op het vlak van klantentevredenheid.

banner-09

Ontdek al het nieuws van Domitys

Bekijk het nieuws