Brochure Tarief

Domitys Equipe

Het Domitys-team

In een Domitysresidentie bent u steeds goed omringd door een discreet, zorgzaam en professioneel team dat 24/7 oor heeft voor uw wensen en behoeften. Onze medewerkers zijn met veel zorg gerekruteerd en opgeleid om uw tevredenheid en veiligheid te kunnen garanderen.

  1. / Het Domitys-team

Onze medewerkers zijn er voor u!

Domitys Equipe

Ons personeel is dynamisch, discreet, zorgzaam en 24/7 beschikbaar. Dat alles om aan uw behoeften te kunnen beantwoorden. Ons directieteam zet samen met de medewerkers van onze andere diensten – zoals het onthaal, de keuken, het onderhoud, de poetsdienst, de nachtpermanentie, de verkoop, enzovoort – hun expertise en ervaring in om uw welzijn te bevorderen. Van uw eerste bezoek tot uw verhuis en de dagelijkse dienstverlening tijdens uw verblijf, staat het team van onze residentie voor u klaar om u te begeleiden, elke dag opnieuw.

Streng geselecteerd en goed opgeleid

Domitys Equipe

Mensen, dat is waar het om draait bij Domitys. We besteden veel aandacht aan de training van ons personeel, hun bijscholing en aan het delen van kennis en ervaring. Ons team is samengesteld uit experts in verschillende vakgebieden. Elke medewerker is toegewijd en stelt zich altijd zorgzaam op, met veel respect voor ieder persoon.