Brochure Tarief

International

Domitys-residenties in het buitenland

Om in te spelen op de noden van álle senioren – elk met hun eigen cultuur en gewoontes – heeft Domitys zijn concept in het buitenland verder uitgerold.

  1. / Domitys in het buitenland

Het comfort van een Domitys-verblijf in het buitenland

image.jpg

De Domitys-seniorenresidenties bieden overal in de wereld hetzelfde comfort en dezelfde voordelen als in België, met enkele lokale accenten daarbovenop. U kan op vakantie gaan, voor een paar dagen of voor meerdere weken. Een ‘ontdekkingsverblijf’ biedt de mogelijkheid om een nieuwe bestemming in optimale omstandigheden te exploreren: gemeubelde en goed uitgeruste appartementen, een ideale ligging, volpension… De teams van Domitys in het buitenland spreken vlot Frans en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

France

fr-restaurant.jpg

Domitys a vu le jour il y a 20 ans en France et propose maintenant plus de 160 résidences ouvertes, l'occasion de venir découvrir le pays lors de vacances en résidences et profitez de la qualité et des services Domitys.

Visitez le site dédié

Italië

image2.jpg

Quatro Verde is onze Domitys-residentie, gelegen in Lombardije, zo’n 30 kilometer ten noordoosten van Milaan. Vanuit het centrum van Bergamo geniet u vlot van al het moois dat deze stad te bieden heeft: de middeleeuwse, hoger gelegen wijk, omwald door Venetiaanse muren uit de zestiende eeuw, pittoreske kasseistraten, leuke restaurants… De heerlijke Italiaanse gerechten op het grote, gezellig ingerichte terras van de residentie moet u gewoonweg proeven!

Naar de Italiaanse website

Mauritius

Domitys Ile Maurice

Het Domaine de Grand Baie, gelegen in het noordoosten van het eiland, is een echte oase van rust, op slechts enkele minuten van het centrum en de allermooiste stranden van de regio. Vanuit de studio’s, appartementen met één of twee slaapkamers en comfortabele penthouses die baden in het licht, hebt u alle vrijheid om de ‘Parel van de Indische Oceaan’ te ontdekken. Dat alles terwijl u profiteert van onze hotel- en conciërgeservice, ontspanningsruimtes (zwembad, spa, fitness…) en tal van activiteiten.

Bezoek de website

Deze residenten vertellen u waarom ze Domitys hebben gekozen

Resident_testimony.jpg

Daniel

Voor Daniel, 82 jaar, was alleen wonen geen cadeau. Daar is hij altijd al te sociaal voor geweest. Sinds hij verhuisde is hij nooit meer eenzaam. Met zijn nieuwe buren deelt hij tal van belevenissen en staat hij terug vol passie in het leven.

Residents testimony

Jacqueline en Roger

Op een bepaalde leeftijd wordt het lastiger om een groot huis te onderhouden. Maar de beslissing nemen om te verhuizen is minstens even moeilijk. Gelukkig konden Jacqueline (85) en Roger (87) samen de stap naar een nieuw leven en een nieuwe woonplaats zetten.

Resident_Testimony.jpg

Maryse

Om haar kinderen gerust te stellen, maar ook om zelf tot rust te komen ging Maryse – een gepassioneerde, vrolijke dame van 83 – op zoek naar een nieuwe thuis. In haar nieuwe woonst kan ze volledig zichzelf zijn en haar passies delen met haar nieuwe vrienden in de residentie.

Domitys_Tarieven.jpg

Boek een ontdekkingsreis in het buitenland

Contacteer een adviseur