Brochure Tarief

Restauration

Lekker eten

Geluk op het bord

Dagelijks bereidt onze chef authentieke en smaakvolle gerechten. Gemaakt met verse, lokale seizoensproducten kan u van onze kwalitatieve keuken genieten in ons restaurant of bij u thuis, alleen, met vrienden of familie.

  1. / Lekker eten

Ons succesrecept

Restauration
Restauration
Restauration
Restauration

Kwaliteitsproducten

De kookkunsten van het Domitys-keukenteam doen de kwaliteitsproducten waarmee ze werken alle eer aan. Op basis van kraakverse ingrediënten uit de regio worden er elke dag weer creatieve gerechten op tafel getoverd. Een mooie combinatie van een gezonde en evenwichtige keuken en Bourgondisch genieten, van eenvoud en gastronomie, van creativiteit en respect voor het product.

Een restaurant, geen refter

Ter plaatse bereid, een vlotte bediening en een dagelijks variërend menu: welkom in het restaurant van Domitys. We letten op elk detail, en zo loopt het water u al in de mond. Een vriendelijk onthaal, gezellig samenzijn met uw buren, een combinatie van kwaliteitsvol eten en een attente service. Elke maaltijd bij Domitys is een waar plezier.

Een menu aangepast aan uw wensen

Uw tevredenheid komt bij ons op de eerste plaats! We luisteren dan ook graag naar uw menusuggesties. Volgt u een dieet? Geen enkel probleem. Onze chef houdt hier graag rekening mee.

Duurzaam en met engagement

Evenwichtige, gezonde maaltijden op het ritme van de seizoenen, afkomstig van de korte keten, met een goede voedingswaarde en zo min mogelijk afval en verspilling. Ook daar engageren we ons voor bij Domitys!

Thuis of in het restaurant

Neem plaats in ons restaurant of laat uw maaltijden aan huis leveren. Aan u de keuze.

Restauration

Met wie en wanneer u wil

Het restaurant is alle dagen geopend, van ’s morgens tot ’s avonds. Ontbijt of een aperitief aan de bar, een koffie op het terras of een snack in de lounge? We verwelkomen u en uw gasten op elk moment.

Restauration

A la carte of aan een vaste prijs

Komt u graag dagelijks naar het restaurant of liever alleen op bepaalde momenten? Het kan allemaal! Kies tussen à la carte of een vaste prijs per maand.

Restauration

Of laat u verrassen!

Omdat lekker eten altijd een feest is, zijn er tal van mogelijkheden om hier samen van te genieten, zoals thema-avonden, exotische diners, degustatiemenu's, kookwedstrijden, enzovoort. De chef en zijn team hebben tal van ideeën om u te verrassen.

Restauration
image.jpg

De chef aan het woord

Wij bieden een ruime keuze aan gerechten die variëren naargelang het seizoen en de wensen van de bewoners. Samen staan we in voor het welzijn van onze gasten door gezonde en smakelijke gerechten te serveren met een combinatie van creativiteit, eenvoud en gastronomie.

Domitys_Espaces.jpg

Lunchen in een van onze restaurants?

7/7 open, nodigen we u uit om te komen proeven van onze Belgische klassiekers en verfijnde seizoensgerechten. Neem contact op met de residentie van uw keuze om te reserveren.

Kies een residentie