Brochure Tarief

residente-domitys-accueil

Seniorenresidenties van Domitys

Zelfstandig en aangenaam wonen in uw eigen assistentiewoning in een veilige omgeving met tal van services, animatie en een toegewijd team.

Ontdek het concept

Wat is een Domitys-residentie?

Hier geniet u in alle rust van het leven zoals u het zelf wil. Voel u helemaal thuis dankzij een team dat altijd voor u klaarstaat, tal van diensten ten behoeve van uw comfort en veiligheid, en heel wat gezellige activiteiten.

Comfortabele, slim ingerichte appartementen

Uw appartement met 1 of 2 slaapkamers, kitchenette en badkamer kan u volledig naar uw smaak en met uw eigen meubels inrichten. Uw vrienden en familie, maar ook uw huisdier zijn hier van harte welkom!

Ons team staat voor u klaar

Onze professionele en zorgvuldig opgeleide medewerkers stellen uw welzijn steeds voorop. Discreet en met respect voor uw privacy staan zij voor u klaar met een luisterend oor en de ondersteuning waar u behoefte aan hebt.

Diensten op maat

Onze schoonmaak-, was-, conciërge-, klus- en administratieve dienst zijn maar enkele voorbeelden uit ons zeer ruim aanbod aan ondersteuning. Als pakket of à la carte kan u zelf kiezen van welke diensten u gebruik maakt, zodat u zich zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over dagelijkse beslommeringen.

Tal van activiteiten naar keuze

Of u nu houdt van gymnastiek, lezen, knutselen, kunst, cultuur, koken of uitstappen maken, onze animatoren zorgen in uw serviceresidentie voor meer dan 50 activiteiten per maand. Gezelligheid en sociaal contact staan centraal bij Domitys. Dat alles zonder enige verplichting. U kiest zelf aan welke animaties u wil deelnemen.

Voor elk budget een oplossing

Veel diensten en voordelen zijn al inbegrepen in de huurprijs. Op basis van uw wensen en behoeften kan u ervoor kiezen om daar extra diensten aan toe te voegen.

Lekker kwaliteitsvol eten

Authentieke en evenwichtige gerechten met lokale seizoensproducten worden ter plaatse vers bereid door onze chef. Geniet van lekker eten en drinken in een gezellige sfeer. ‘s Morgens, 's middags of 's avonds, in het Domitys-restaurant of in uw appartement, à la carte of rekening houdend met uw dieet? Het kan allemaal.

Centrale ligging

Dankzij de vlotte bereikbaarheid en centrale ligging vlakbij winkels en andere faciliteiten kan u genieten van de troeven van de wijk en zelfstandig blijven wonen en leven. Bezoekers zijn van harte welkom bij Domitys en door samenwerkingen met lokale organisaties en partners zorgen we voor een gezellige interactie met de buurt.

Permanent of tijdelijk

Op zoek naar een verblijf voor onbepaalde duur of eerder een tijdelijke woonoplossing? Of wilt u eerst op eigen tempo onze residentie leren kennen in een ontdekkingsverblijf? Kies voor de woonformule die bij u past.

video-01

 

Deze residenten vertellen u waarom ze Domitys hebben gekozen

Resident_testimony.jpg

Daniel

Voor Daniel, 82 jaar, was alleen wonen geen cadeau. Daar is hij altijd al te sociaal voor geweest. Sinds hij verhuisde is hij nooit meer eenzaam. Met zijn nieuwe buren deelt hij tal van belevenissen en staat hij terug vol passie in het leven.

Residents testimony

Jacqueline en Roger

Op een bepaalde leeftijd wordt het lastiger om een groot huis te onderhouden. Maar de beslissing nemen om te verhuizen is minstens even moeilijk. Gelukkig konden Jacqueline (85) en Roger (87) samen de stap naar een nieuw leven en een nieuwe woonplaats zetten.

Resident_Testimony.jpg

Maryse

Om haar kinderen gerust te stellen, maar ook om zelf tot rust te komen ging Maryse – een gepassioneerde, vrolijke dame van 83 – op zoek naar een nieuwe thuis. In haar nieuwe woonst kan ze volledig zichzelf zijn en haar passies delen met haar nieuwe vrienden in de residentie.

Dom'Info

17/03/2023

Uw woning aanpassen, hoeveel kost dat?

Het aanpassen van uw woning gaat met kosten gepaard. Helaas lost dit niet alle problemen op.

Domitys_Articles2.jpg
banner-09

Een oplossing voor elk budget

Wenst u vrijblijvend persoonlijk advies en een richtprijs te ontvangen?

Maak nu uw prijssimulatie