Brochure Tarief
Domitys_Bruges.jpg

Brugge

Residentie Het Reihof

Ten Boomgaard 26 - 8200 Brugge

Van 1 slaapkamer- tot 2 slaapkamerappartementen
59€/dag

Domitys Brugge
Domitys Brugge
Domitys_Bruges3.jpg
Domitys_Bruges4.jpg
Domitys Brugge
Domitys Brugge
Domitys_Bruges3.jpg
Domitys_Bruges4.jpg
  1. / Vind uw residentie
  2. / Het Reihof

De voordelen van de residentie

Uw eigen huurappartement
Steeds goed omringd
Diverse faciliteiten en diensten
Veiligheid boven alles
Permanent of tijdelijk

Brugge

Ontdek de rustige uitstraling van serviceflatresidentie Domitys Het Reihof, gelegen in het vredige Sint-Michiels Brugge. Onze residentie bevindt zich in een idyllische wijk, slechts enkele stappen verwijderd van een levendige straat waar u gemakkelijk een bakker, slager, traiteur, en apotheek vindt. Perfect gepositioneerd op een steenworp van het station en het historische centrum van Brugge, combineert Het Reihof gemak met modern comfort. Grenzend aan een nieuw wandel- en fietspad, omarmt onze residentie het groen van de omgeving, wat een oase van rust biedt. Wij heten u alvast welkom.

Ontdek uw toekomstige buurt

Uw buurt
  • Apotheek
  • Openbaar vervoer
  • Bakker
  • Supermarkt
  • Bioscoop
  • Ziekenhuis
Chargement en cours...

Uw aangepast appartement

In uw huurappartement met één of twee slaapkamers staan uw comfort en veiligheid voorop, net als een functionele inrichting en toegankelijkheid voor personen met een verminderde mobiliteit. U kan het interieur een persoonlijke toets geven met uw eigen meubels en er gemakkelijk vrienden of familie ontvangen. Ook uw huisdier is welkom. Alles om het u gemakkelijk te maken is voorzien: een lift, parlofoon, telefoon, elektrische zonwering, internet en tv.

1 kamer

2 kamers

Domitys_Bruges.jpg
Domitys_Anvers2.jpg
Domitys_Anvers5.jpg
Domitys_Anvers1.jpg
Domitys_Anvers7.jpg

Huurappartement met 1 slaapkamer

Een comfortabele woonkamer

Een functionele, uitgeruste keuken

Een ruime slaapkamer

Een comfortabele badkamer

Domitys_Bruges.jpg
Domitys_Anvers2.jpg
Domitys_Anvers5.jpg
Domitys_Anvers1.jpg
Domitys_Anvers7.jpg

Huurappartement met 2 slaapkamers

Een comfortabele woonkamer

Een functionele, uitgeruste keuken

Een ruime slaapkamer

Een comfortabele badkamer

Diensten op maat om het dagelijks leven te vergemakkelijken

Naast de vele diensten die al in uw huur inbegrepen zijn, kan u nog kiezen voor heel wat additionele ondersteuning. Hulp met de was, het huishouden, vervoer of conciërgediensten, afhankelijk van uw behoeften kan u à la carte van diverse diensten gebruik maken. Onze teams in de residentie zijn goed opgeleid en hebben de nodige expertise en ervaring om u te ondersteunen.

Post, telefonie en administratieve of computerondersteuning

Hulp in het huishouden

Wassen en strijken

Keuze uit tal van activiteiten

Externe verplaatsingen

Om uw leven te vereenvoudigen

Een woord van de directie

Welkom bij onze serviceflat residentie in Brugge, waar we streven naar een thuis met een warme omkadering. Ons rijk aanbod aan activiteiten en uitstappen zorgt mee voor een levendige gemeenschap. Ontdek onze moderne, gezellige omgeving waar comfort en welzijn samenkomen.

Directie van de residentie

Een team tot uw dienst

De medewerkers in uw residentie staan 24/7 voor u paraat. De directie, het onthaal, het keuken-, huishoud-, klus- en animatieteam en onze nachtpermanentie… Discreet en zorgzaam zijn ze er voor u wanneer u het wenst of nodig heeft.

IMG_8729 1.jpg

Deze residenten vertellen u waarom ze Domitys hebben gekozen

Resident_testimony.jpg

Daniel

Voor Daniel, 82 jaar, was alleen wonen geen cadeau. Daar is hij altijd al te sociaal voor geweest. Sinds hij verhuisde is hij nooit meer eenzaam. Met zijn nieuwe buren deelt hij tal van belevenissen en staat hij terug vol passie in het leven.

Residents testimony

Jacqueline en Roger

Op een bepaalde leeftijd wordt het lastiger om een groot huis te onderhouden. Maar de beslissing nemen om te verhuizen is minstens even moeilijk. Gelukkig konden Jacqueline (85) en Roger (87) samen de stap naar een nieuw leven en een nieuwe woonplaats zetten.

Resident_Testimony.jpg

Maryse

Om haar kinderen gerust te stellen, maar ook om zelf tot rust te komen ging Maryse – een gepassioneerde, vrolijke dame van 83 – op zoek naar een nieuwe thuis. In haar nieuwe woonst kan ze volledig zichzelf zijn en haar passies delen met haar nieuwe vrienden in de residentie.

Nabijgelegen residenties

Domitys Auderghem
Domitys residentie

Auderghem

L'Ecrin Vert

Oudergem ligt aan de rand van het Zoniënwoud en biedt u een uniek woonkader, met zijn vele culturele en architecturale pareltjes (Abdij van Rood Klooster, Val Duchesse, Kasteel Sint-Anne), vijvers en parken, en tal van winkels en restaurants vlakbij.

 

Ontdek
Domitys_Anvers.jpg
Domitys residentie

Antwerpen

Emerald Haven

Nieuw Zuid is een nieuw stadsdeel, ten zuiden van het stadscentrum van Antwerpen, aan de oever van de Schelde en dichtbij het nieuwe justitiepaleis. Er wordt in de nieuwe wijk 2.000m2 aan commerciele ruimte voorzien (winkels, horeca,…), maar ook tal van lokale voorzieningen (kantoren, scholen, een sporthal, een dienstencentrum,…) en verschillende parken en tuinen (33ha). Op wandelafstand van de bushalte Waterpoort (lijnen 30 en 34) en de tramhalte Bolivarplaats (lijnen 1, 4 en 12). Met het openbaar vervoer bent u op minder dan 15 minuten in het centrum van Antwerpen. Vlakbij NMBS-station Antwerpen-Zuid en de Antwerpse ring.

Ontdek
Domitys Leuven
Domitys residentie

Leuven

Vaart der Brouwers

De serviceresidentie Vaart der Brouwers is ideaal in het hartje Leuven gelegen, in een levendige wijk aan de Vaartkom, op wandelafstand van het historische stadscentrum. Mooie wandelingen en veilige wandel- en fietspaden langs de Vaartkom, in de parken en pleinen langs de Dijle leiden naar het station en het stadscentrum.

Ontdek

Uw onmiddellijke offerte