Brochure Tarief

residents-jardin-experience-experience-domitys

Beleef Domitys zelf

Domitys, de ideale plek om zonder zorgen uw pensioen te beleven!

Wonen in een seniorenresidentie van Domitys betekent uw leven blijven leiden zoals u zelf wil. Onafhankelijk, maar met meer comfort en gemoedsrust, en steeds goed omringd. Ontdek tal van activiteiten en deel mooie momenten, zonder verplichtingen en op uw eigen manier. Vrij van zorgen genieten, zo simpel is het.

  1. / De Domitys-ervaring

Voel u thuis

salon-appartement-residence-domitys

Kies voor een comfortabel één- of tweeslaapkamerappartement met eigen badkamer, keuken en balkon. U kan alles naar eigen smaak inrichten met uw eigen meubels en decoratie. Hier kan u zich thuis voelen. U kan gasten ontvangen, uw huisdieren meenemen en volop het leven leiden zoals u het gewend bent.

Onze medewerkers zijn er voor u

residente-domitys-accueil-residence-discussion-equipe

Discreet en zorgzaam staat het team in uw Domitys-residentie 24/7 voor u klaar. Zorgvuldig gerekruteerd en opgeleid waakt ons personeel over uw welzijn en veiligheid. Helemaal afgestemd op uw wensen en behoeften.

Diensten om uw leven te vergemakkelijken

residente-domitys-service-equipe-remplacement-ampoule-appartement

Naast de vele diensten die in uw huur zijn inbegrepen, biedt Domitys u een breed scala aan aanvullende diensten, à la carte of forfaitair. U kiest zelf dewelke op basis van uw behoeften en wensen. Minder beslommeringen betekent meer vrije tijd om te doen wat u echt leuk vindt en om met uw nieuwe buren kennis te maken.

Uw verblijf bij Domitys

Domitys sejours

Of u nu één dag, een korte periode of permanent bij Domitys wil verblijven, in onze residenties wordt u met open armen ontvangen. Een kort verblijf biedt u de mogelijkheid om het leven in onze serviceflats zonder verplichtingen zelf uit te proberen en te beslissen of dit u bevalt. Maar het is ook een fijne manier om te komen ontspannen, van vakantie te genieten of bij vrienden of familie te kunnen zijn.

Kwaliteitsvol restaurant ter plaatse

04-residents-domitys-restaurant-dejeuner-avec-chef

De hele dag door en de hele week lang tovert de chef in uw Domitys-serviceresidentie smaakvolle, authentieke à-la-cartegerechten op tafel. We serveren ontbijt, lunch en diner met enkel vers bereide maaltijden, gemaakt met lokale producten op het ritme van de seizoenen. Kom dagelijks of wanneer u het wenst genieten in ons restaurant. Of eet net zo smakelijk bij u thuis.

Fijne momenten om te delen

05-domitys-services-activites-petanque

Vrije tijd, sport, cultuur, toeristische uitstapjes, workshops, bijeenkomsten of leuk samenzijn met jong of oud… Gezelligheid speelt een belangrijke rol in het leven bij Domitys. En met tal van activiteiten valt er elke dag heel wat te beleven. Doen wat u boeiend vindt in het gezelschap van gelijkgestemden? Waarom niet? Niets is verplicht, de keuze is helemaal aan u!

Ruimte voor welzijn en ontmoeting

06-piscine

De bar, de bibliotheek, het salon, de fitness- en beautyruimte, het zwembad, de tuin... Wie woont bij Domitys kan ook genieten van verschillende gemeenschappelijke ruimtes en faciliteiten. Wees er welkom voor een gezellige babbel, om te ontspannen of om u te laten verwennen. Samen of alleen.

Dichtbij u… en bij alles

07-marchant

Onze assistentiewoningen zijn ideaal gelegen, vlak bij winkels en het openbaar vervoer. Bij Domitys krijgen we regelmatig bezoekers over de vloer: uw vrienden en familie natuurlijk, maar ook verschillende partnerorganisaties, scholen, lokale handelaars, enzovoort. Kortom: u kan onafhankelijk blijven leven en ook genieten van de bruisende sfeer van de buurt.

Kiezen voor kwaliteit

08-cout-05

Met meer dan 20 jaar ervaring kan u bij Domitys rekenen op onze ruime expertise. Dat we de meest strikte en recente kwaliteitslabels mogen dragen is hiervan het bewijs. Zowel onze gebouwen als diensten voldoen, net als alle andere aspecten binnen onze werking, aan de hoogste normen. Ook naar onze bewoners, partners, leveranciers en de omgeving toe stellen we dezelfde kwaliteitsgarantie voorop.

Op maat van uw budget en behoeften

09-residente-domitys-dans-appartement-avec-membre-equipe

Het tarief in de Domitys-residenties is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw appartement en de ligging van de residentie. Uw huur omvat reeds tal van diensten en voordelen. Daarnaast kan u zelf aanvullende diensten kiezen om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken.

residente-domitys-maryse-lecture-livre-salon

Graag alle info op een rijtje zetten?

In onze brochure komt u meer te weten over onze Domitys-seniorenresidenties.

Ik vraag een brochure aan

Dom'Info

17/03/2023

Uw woning aanpassen, hoeveel kost dat?

Het aanpassen van uw woning gaat met kosten gepaard. Helaas lost dit niet alle problemen op.

Domitys_Articles2.jpg