Brochure Tarief
appart

Wat is een appartement in een seniorenresidentie?

Uw flat

De appartementen in Domitys serviceresidenties zijn allemaal comfortabel, veilig en goed ontworpen. Ontdek hun voordelen!
  1. / FAQ
  2. / Wat is een appartement in een seniorenresidentie?

Waarom is een Domitys flat het beste alternatief voor je huidige woning?

Je nieuwe appartement is vaak veel beter aangepast aan je behoeften dan je oude woning, met als doel je dagelijkse leven te vereenvoudigen en nog aangenamer te maken. Het meubilair is ideaal ontworpen (verhoogde koelkast, praktische opberglades, enz.), de zetels zijn comfortabel en de badkamer is gemakkelijk toegankelijk dankzij een inloopdouche. Je profiteert ook van een vaste telefoonlijn en Wi-Fi.

Er zijn verschillende opties als het gaat om maaltijden. Je kunt in je appartement eten, dankzij de volledig uitgeruste en functionele keuken, of naar het restaurant gaan als je liever luncht of dineert met de andere bewoners of famillie. Er zijn absoluut geen beperkingen! Bovendien maakt een lift elke flat toegankelijk, of het nu op de begane grond of op de 4e verdieping is.

 

Is het mogelijk om je appartement naar eigen smaak in te delen?

Qua oppervlakte kun je kiezen tussen een appartement met 1 of 2 slaapkamers.  Elke flat is volledig uitgerust. En je kunt het inrichten naar jouw wensen en verlangens. Huisdieren zijn ook welkom, net als je familie en vrienden, die je kunnen bezoeken wanneer je maar wilt.

 

Heeft de flat in een Domitysresidentie een buitenruimte?

De appartementen in de seniorenresidenties van Domitys hebben allemaal een balkon of terras*, wat een echte bonus is, vooral als het mooi weer wordt. Je kunt er planten, kruiden en meubilair neerzetten om er optimaal van te genieten. Tot slot heb je gratis toegang tot verschillende gemeenschappelijke ruimtes in de residentie (zwembad, restaurant, lounge, tuin, enz.): echte verlengstukken van je huis!

*Uitgezonderd Oudergem

 

Raadpleeg alle vragen over : Uw flat