Brochure Tarief
age

VAnaf welke leeftijd kan men in een residentie wonen?

Domitys Residence

De minimumleeftijd voor het betrekken van een Domitys seniorenwoning is 65 jaar. De gemiddelde leeftijd van de bewoners is 85 jaar.
  1. / FAQ
  2. / VAnaf welke leeftijd kan men in een residentie wonen?

Voor wie is een Domitys serviceresidentie geschikt?

Domitys residenties bieden een nieuwe manier van leven voor mensen die ook na hun 70ste of 80ste hun potentieel willen vervullen en toch hun eigen keuzes blijven maken. Er is niet echt een typisch profiel van senioren die kiezen voor een residentie. Om enkele cijfers te geven: ze zijn tussen 70 en 99 jaar oud (gemiddeld 85), wonen alleen (60% vrouwen en 20% mannen) of als koppel (20%). De bewoners zijn gepensioneerden uit alle lagen van de bevolking. De aanbiedingen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan het budget, en het is geen kwestie van leeftijd.

 

Kan ik om hulp vragen als dat nodig is?

In Domitys seniorenresidenties zijn senioren dagelijks zelfstandig. Sommigen zijn fysiek in topvorm, terwijl anderen door hun leeftijd enkele moeilijkheden of zwakheden ondervinden (wandelstokken, rollators, rolstoelen, enz.). Daarom zijn al onze appartementen aangepast, praktisch en comfortabel.

Bovendien kun je altijd om hulp vragen als je die nodig hebt. De teams van Domitys staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om de veiligheid en gemoedsrust van de bewoners te allen tijde te garanderen. U kunt ook genieten van à la carte diensten of pakketdiensten, zoals catering, schoonmaak, wasserij, administratieve hulp, enz. Uw familie en vrienden zijn ook welkom om u te bezoeken wanneer ze maar willen.

 

Is het mogelijk om nieuwe mensen te ontmoeten in een residentie?

Natuurlijk kun je dat! Je hebt toegang tot een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes, zoals het restaurant, de tuin, de lounge-bibliotheek, het zwembad, de fitnessruimte... perfecte plekken om nieuwe mensen te ontmoeten.

Bovendien stelt het personeel van Domitys alles in het werk om bewoners te helpen duurzame sociale banden te smeden, gebaseerd op hun passies en interesses. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten en evenementen om aangename momenten te delen. 

 

 

Raadpleeg alle vragen over : Domitys Residence