Brochure Tarief
inclus

Welke diensten zijn in de huur inbegrepen

Uw diensten

Domitys serviceresidenties zijn de ideale oplossing om in alle rust te wonen en te genieten van een reeks diensten die in de huurprijs zijn inbegrepen. Alles wordt in het werk gesteld om uw dagelijks leven zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Ontdek meer hieronder!
  1. / FAQ
  2. / Welke diensten zijn in de huur inbegrepen

Welke diensten zijn inbegrepen in de huurprijs?

Als je intrekt in een Domitys residentie, huur je een comfortabele, aangepaste en beveiligde flat van de grootte van je keuze, die je naar eigen smaak kunt inrichten en decoreren.

Je geniet ook van tal van voordelen en diensten die inbegrepen zijn in je huurprijs om je dagelijks leven te vergemakkelijken.

Volgende diensten zijn onder meer inbegrepen: huur, belastingen, Wifi, TV,aangepast appartement naar de behoeften van senioren, lift (onderhoud), een deskundig, opgeleid Domitys-team staat 24 uur per dag tot je beschikking. met 24-uurs hulpdienst in de residentie, veiligheidssysteem met valpreventie, gecontroleerde en beveiligde toegang tot de woning, intertelefonie naar de appartementen en het onthaal, onthaal van uw bezoek, behandeling van uw post (ook bij afwezigheid), gezamelijke verplaatsingen met mini-bus, dragen van zware boodschappen, zorgcoördinatie, toegang tot alle ruimten, vrije deelname aan de activiteiten (ongeveer 50 per maand), vieruurtje.

In een seniorenresidentie van Domitys wordt u goed verzorgd door een team dat aandachtig en zorgzaam is en naar u luistert. De teams bieden u een persoonlijke service en kunnen u adviseren over al uw bekommernissen. Naast het menselijke aspect zijn deze zorgvuldig gerekruteerde medewerkers opgeleid om voor je welzijn te zorgen en je 24/7 veiligheid en een geruststellende aanwezigheid te bieden. Via een optionele dienst kunnen ze ook toezicht houden op je appartement in geval van afwezigheid of tijdelijke hospitalisatie.

 

Welke diensten zijn niet inbegrepen in de huurprijs?

Andere diensten zijn optioneel, à la carte of als onderdeel van een pakket, zoals catering, hulp in de huishouding, doe-het-zelf, stomerij, kapper, parking, kelderruimte enz. Domitys biedt deze diensten à la carte of in de vorm van pakketten aan, zodat bewoners de diensten kunnen kiezen die het beste bij hun behoeften passen. Vraag een adviseur om meer informatie zodat je het aanbod kunt kiezen dat het beste bij jouw profiel past.

Raadpleeg alle vragen over : Uw diensten