Brochure Tarief
aides

Krijg ik hulp bij de verkoop of verhuur van mijn huidige woning?

Uw diensten

Wanneer je naar een Domitysresidentie verhuist, moeten de meesten het oude huis verlaten en het te koop of te huur zetten. Of het nu gaat om een huis of een flat, dit kan veel papierwerk met zich meebrengen. Domitys kan helpen om dit proces te vereenvoudigen.
  1. / FAQ
  2. / Krijg ik hulp bij de verkoop of verhuur van mijn huidige woning?

Hoe gebeurt de verhuis naar een Domitys serviceresidentie?

In een Domitys serviceresidentie is alles erop voorzien om de verhuis zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Het Domitys-team zal u bijstaan, idnien nodig, doorheen het volledige verhuisproces. Eens u geïnstallerd bent kan u op eigen ritme de residentie ontdekken, er zijn hieromtrent enkele animaties voorzien.

Hierbij wordt er eveneens hulp bij de voorhuis aangeboden, zo helpt het team u bij het plaatsen van de meubels of het verwijderen van de kartonnen dozen.

 

Is het mogelijk om van andere diensten te genieten?

Absoluut, Domitys verbint zich ertoe de overstap naar uw nieuwe thuis zo vlekkeloos mogelijk en in alle seriniteit te laten verlopen.

We hebben samenwerkingsakkoorden met verschillende partners in verschillende domeinen zoals de verhuis-, zorg- en medische sector. De nadruk ligt op de gezondheid van de bewoners waarrond er eveneens verschillende lezingen en activiteiten worden aangeboden.

 

 

Raadpleeg alle vragen over : Uw diensten