Brochure Tarief
urgence

Wat gebeurt er bij een noodgeval in een serviceresidentie?

Domitys Residence

In de serviceresidenties van Domitys is er elke nacht iemand aanwezig om de bewoners constante veiligheid en 24/7 ondersteuning te bieden, dit in ondersteuning van ons veiligheidssysteem met valpreventie.
  1. / FAQ
  2. / Wat gebeurt er bij een noodgeval in een serviceresidentie?

Komen de Domitys-teams tussenbeide indien nodig?

In een Domitys seniorenresidentie ben je thuis, 100% onafhankelijk en vrij om je eigen gang te gaan. Toch staan de Domitys-teams 24/7 voor u klaar als u ze nodig hebt. U kunt de teams om hulp vragen als u bijvoorbeeld valt, zich onwel voelt, uw gezondheidstoestand verslechtert of als u een andere aandoening heeft waarvoor onmiddellijke zorg nodig is. Het personeel kan een beroep doen op haar netwerk of de juiste diensten (brandweer, huisarts, enz.). In vergelijking met thuiszorg biedt Domitys je comfort en meer veiligheid. Je bent onafhankelijk, maar nooit alleen!

 

Is assistentie op afstand mogelijk?

Een hulp- en veiligheidssysteem wordt u aangeboden. Dankzij dit systeem kunt u nog sneller handelen en de gevolgen van een ongeval beperken. Als je je evenwicht verliest in je flat en je hebt moeite om op te staan, hoef je alleen maar op de oproepknop op je horloge te drukken en een Domitys-medewerker kan je onmiddellijk komen helpen.

Raadpleeg alle vragen over : Domitys Residence