Brochure Tarief
restauration

Welke restauratiemogelijkheden zijn beschikbaar in een Domitys serviceresidentie?

Uw diensten

De chef-koks van de Domitys residenties nodigen je uit om te genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Alle maaltijden zijn gastronomisch, uitgebalanceerd en ter plekke bereid met verse, lokale en seizoensgebonden producten.
  1. / FAQ
  2. / Welke restauratiemogelijkheden zijn beschikbaar in een Domitys serviceresidentie?

Is het verplicht te eten in het restaurant?

U heeft elke dag de mogelijkheid om 's morgens, 'svonds en 'smiddags in het restaurant te eten. De gerechten worden met de grootste zorg bereid en wisselen dagelijks af. Zo heeft u iedere middag de keuze à la carte te eten zoals in een echt restaurant. U heeft hier de vrije keuze en bent niet verplicht.

U kan hiernaast kiezen op restaurant te komen om van de gezelligheid met andere bewoners te genieten maar er kan ook gekozen worden de gerechten naar het appartement te laten brengen. Iedere bewoner is dus vrij naar het restaurant te komen en kan zelfs familie of vrienden uitnodigen deze momenten samen te delen.

Wat eet men in een Domitys restaurant?

In de restaurants nodigen de chef-koks van Domitys je uit om te genieten van heerlijke momenten. Tijdens de lunch kunnen de bewoners kiezen uit het menu van de dag, met verse, lokale en seizoensgebonden producten, maar ook regionale specialiteiten, gastronomische gerechten en grote klassiekers.

In de namiddag wordt het vieruurtje (inbegrepen in de huur) geserveerd in de bar of het restaurant, zodat bewoners een gezellig moment kunnen delen onder het genot van een drankje en gebak.

s Avonds worden de bewoners uitgenodigd om de tafel te delen met eventueel andere bewoners of Domitys werknemers. Ze kunnen kiezen uit een reeks gezellige, familiale gerechten met een keuze uit voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

 

Wat moet ik doen als ik een voedselallergie of speciaal dieet heb?

Als je een voedselallergie hebt of een speciaal dieet volgt, kun je de restaurantteams vragen om de menu's aan te passen. Domitys serviceresidenties doen er alles aan om aan uw behoeften te voldoen. 

 

Hoe zet Domitys koken in de kijker?

Omdat eten een fundamentele rol speelt in een residentie, leggen de teams ook de nadruk op culinaire activiteiten: thema-avonden, zeevruchtenschotels, oesters, speciale desserts, enz. Tenslotte worden de bewoners uitgenodigd voor feestelijke themamaaltijden voor elke speciale gelegenheid: Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen, enz. en dat alles in een warme sfeer.

Raadpleeg alle vragen over : Uw diensten