Brochure Tarief
equipe

Is er een permanente aanwezigheid in een serviceresidentie?

Domitys Residence

De teams van Domitys residenties doen hun uiterste best om de bewoners een rustige leefomgeving te bieden. Ze zijn 24/7 aanwezig en zetten zich in voor uw welzijn en dagelijkse veiligheid.
  1. / FAQ
  2. / Is er een permanente aanwezigheid in een serviceresidentie?

Is het leven in een seniorenresidentie veilig?

Absoluut. Om te beginnen zijn de appartementen lichtrijk, aangepast en comfortabel. De omgeving is veilig dankzij één enkele ingang en de aanwezigheid van een Domitys-medewerker bij de receptie tijdens de openingsuren. s Nachts is er iemand aanwezig. Met andere woorden: je bent onafhankelijk, maar nooit alleen. Onze zorgzame en attente medewerkers staan tot je beschikking en zijn beschikbaar wanneer je ze nodig hebt.

Voor extra veiligheid en gemoedsrust is er een systeem van assistentie in de residentie met automatische valdetectie dat je 24/7 noodhulp garandeert, op afroep en automatisch geactiveerd, met fysieke interventie in de woning en interventie op afstand wanneer je niet thuis bent.

Zijn de teams getraind om te handelen in noodgevallen?

Omdat mensen centraal staan in ons bedrijf, wordt elk lid van het Domitys-team bewust gemaakt van het belang van communicatie en uitwisseling. Ze worden zorgvuldig aangeworven en krijgen ook een opleiding en een kennismaking met de behoeften en de specifieke kenmerken van de seniorenpopulatie. Het doel: kunnen ingrijpen in noodsituaties. Dit trainingsaanbod wordt gedurende hun hele carrière versterkt door regelmatige opleidingen om de juiste gebaren en houdingen te bespreken, evenals regelmatige trainingssessies.

 

Waarom zijn de teams zo belangrijk?

Omdat het personeel dagelijks met je samenwerkt en je behoeften kent. Of het nu gaat om het management, de receptie, het restaurant of de schoonmaakteams, ze zijn in staat om te zien of er iets mis is of niet op zijn plaats is. Van klusjes tot de coördinatie met externe medewerkers (zorgassistenten, verpleegkundigen, enz.), elk personeelslid is er om naar je te luisteren en je op elk moment te helpen.

Bovendien past een activiteitenbegeleider in dienst van de residentie de activiteitenprogramma's aan jouw wensen en beperkingen aan. Die staat dicht bij je en doet zijn/haar uiterste best om je tevreden te stellen en je te helpen in je dagelijkse activiteiten.

Raadpleeg alle vragen over : Domitys Residence