Brochure Tarief
pourquoi

Waarom zou ik een seniorenresidentie kiezen?

Domitys Residence

Verhuizen naar een Domitys seniorenresidentie biedt heel wat voordelen, te beginnen met de levenskwaliteit. Ontdek er meer over!
  1. / FAQ
  2. / Waarom zou ik een seniorenresidentie kiezen?

Wat zijn de voordelen van een Domitys seniorenresidentie?

Bij Domitys woon je in een woning die speciaal voor jou is ontworpen en waar je, als je dat wilt, kunt genieten van een warme en gezellige omgeving. Naast uw appartement (van studio tot 2 slaapkamerappartment) hebt u gratis toegang tot talrijke gemeenschappelijke ruimtes: zwembad, fitnessruimte, tuin, restaurant... en kunt u deelnemen aan verrijkende activiteiten. Deze activiteiten geven je de kans om je buren te ontmoeten en met hen te praten over gedeelde passies.

In een Domitys seniorenresidentie is niets verplicht. U kunt gebruikmaken van diensten "à la carte" of pakketdiensten, zoals schoonmaak, stomerij, administratieve hulp, doe-het-zelfhulp of catering. Ook hier doet u wat u wilt en kunt u uw maaltijden in uw eigen huis nuttigen of gebruik maken van uw gebruikelijke thuiszorg.

 

Woon je alleen in een Domitys seniorenresidentie?

Het hangt ervan af wat u wilt! U bent onafhankelijk en kunt thuis blijven, of vrienden en familie uitnodigen als u dat wilt. U kunt ook deelnemen aan groepsactiviteiten en contacten leggen met de andere bewoners. Tot slot staat er een discreet en zorgzaam team klaar om al je vragen te beantwoorden. Ze staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om je veiligheid en gemoedsrust te garanderen.

Bovendien zijn de woningen allemaal gunstig gelegen, zodat je kunt genieten van een echte lokale levensstijl, met winkels, vervoer en andere voorzieningen in de buurt: ideaal om je buurtroutine verder te zetten!

 

Bent u gelukkig in een Domitys seniorenresidentie?

Het geluk van de bewoners is een prioriteit in een Domitys residentie. Elk jaar laten we een tevredenheidsonderzoek uitvoeren door een onafhankelijke organisatie (INIT). In 2020 zei 95%* van de bewoners tevreden te zijn over Domitys.

Om te weten of het leven in een Domitys seniorenresidentie iets voor jou is, kom je best eerst je toekomstige thuis uittesten voor je beslist. Aarzel niet om een Tijdelijk Verblijf of een Ontdekkingsverblijf te boeken om een idee te krijgen van hoe je dagelijkse leven eruit zou kunnen zien en om de diensten te testen*.

* Enquête uitgevoerd van 23 november 2020 tot 4 januari 2021 door INIT études marketing & capital clients bij 5173 bewoners, d.w.z. een deelnamepercentage van 48%.

* Exclusief de seniorenresidentie Court-Saint-Etienne.

Raadpleeg alle vragen over : Domitys Residence