Brochure Tarief
animaux

Zijn huisdieren toegelaten?

Uw flat

Omdat ze bijdragen aan je welzijn, worden huisdieren met open armen ontvangen in de Domitys residenties. Om de rust van andere bewoners te garanderen, moeten echter bepaalde voorwaarden worden gerespecteerd.
  1. / FAQ
  2. / Zijn huisdieren toegelaten?

Wat zijn de voordelen van het meenemen van je huisdier?

Een kleine huisgenoot aan je zijde hebben betekent dat je een dagelijkse routine moet aanhouden. Je moet je huisdier een of meerdere keren per dag uitlaten, wat je ook fit houdt en je de kans geeft om regelmatig te wandelen. Bovendien toont je huisdier je genegenheid, vermindert het je stress en zorgt het voor een constante aanwezigheid: zoveel voordelen!

Als je je huisdier meeneemt naar een Domitys residentie is het ook gemakkelijker om een sociale band op te bouwen. Andere bewoners vinden het vaak leuk om je huisdier te aaien of er tijd mee door te brengen. Bovendien kun je, als je dat wilt, je dagelijkse wandelingen delen met andere baasjes, waardoor je gemeenschappelijke passies kunt delen.

 

Welke huisdieren zijn toegestaan?

Om er zeker van te zijn dat je huisdier welkom is in je toekomstige woning, en om te weten onder welke voorwaarden ze kunnen worden toegelaten, aarzel dan niet om contact op te nemen met je residentie, die al je vragen zal kunnen beantwoorden.

 

Hoe helpt Domitys huisdieren en hun baasjes zich te ontplooien?

In elke residentie beschikt Domitys over een tuin en andere plaatsen waar de bewoners alleen of samen met hun viervoeters kunnen wandelen. De teams in uw seniorenresidentie staan klaar om u te helpen bij de verzorging van uw huisdier. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het boeken van een afspraak bij de dierenarts, je begeleiden naar de dierenarts en zelfs voor je huisdier zorgen als je weg bent, ziek bent of tijdelijk in het ziekenhuis bent opgenomen.

Tot slot organiseren de seniorenresidenties van Domity regelmatig workshops voor dierentherapie met hun partners, zodat alle bewoners leuke momenten kunnen delen met dieren van buitenaf. De teams verwelkomen bijvoorbeeld konijnen, boerderijdieren en soms zelfs alpaca's, die geruststellende en kalmerende eigenschappen hebben. Deze activiteiten worden zeer gewaardeerd door de bewoners, die regelmatig contact met de dieren een nieuwe bron van welzijn vinden.

Raadpleeg alle vragen over : Uw flat