Brochure Tarief
meubles

Kan ik mijn meubels meenemen naar een serviceresidentie?

Uw flat

In een Domitys seniorenresidentie ben je 100% thuis en onafhankelijk. Je kan je eigen meubels en persoonlijke spullen meenemen
  1. / FAQ
  2. / Kan ik mijn meubels meenemen naar een serviceresidentie?

Hoe ziet een Domitys flat eruit?

Je appartement in een seniorenresidentie met diensten heeft een volledig uitgeruste keuken zodat je zelfstandig kunt blijven, een badkamer met een gemakkelijk toegankelijke douche en een balkon of terras zodat je van de buitenlucht kunt genieten.

Het is niet de bedoeling om je privacy of je privéleven op te geven - integendeel. Je familie, vrienden en nieuwe buren zijn welkom! Bovendien kun je je huis inrichten naar je eigen smaak, met je eigen meubels, planten en decoraties, zelfs je huisdier meenemen. Bovendien zal Domitys er alles aan doen om je verhuizing vlot te laten verlopen, door je 2 uur assistentie te bieden bij het betrekken van je woning en je in contact te brengen met partners die je kunnen helpen bij je verhuizing.

 

Welke diensten zijn inbegrepen?

Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want het doel is om je dagelijkse leven te vereenvoudigen. Je huur is bijvoorbeeld inclusief een telefoonabonnement en Wi-Fi. Bovendien beschik je over liften om je van de ene verdieping naar de andere te brengen en een intercom.

Er is niet één manier om in een Domitys seniorenresidentie te wonen en iedereen is vrij om de flat te kiezen die bij hem past en de diensten die hij wil (schoonmaak, restaurant, stomerij, enz.). Tot slot staan de gemeenschappelijke ruimtes (restaurant, zwembad, fitnessruimte, bibliotheek, tuin, kapsalon en schoonheidssalon, etc.) en een zorgzaam team 24 uur per dag, 7 dagen per week tot je beschikking.

Raadpleeg alle vragen over : Uw flat