Brochure Tarief
tester

Kan men een residentie "testen" alvorens een beslissing te nemen?

Domitys Residence

Elke residentie* biedt een klein aantal ingerichte en gedecoreerde appartementen, "klaar om in te trekken", zodat je het leven in een Domitysresidentie kunt ervaren en de vele voordelen ervan kunt waarderen, om nog maar te zwijgen van het feit dat je van dezelfde diensten geniet als permanente bewoners. Waarom zou je jezelf dit ontzeggen?
  1. / FAQ
  2. / Kan men een residentie "testen" alvorens een beslissing te nemen?

Welke zijn de verschillende manieren om een residentie* "uit te proberen"?

Je kan op verschillende manieren een Domitys* residentie "uitproberen". Ten eerste kun je kiezen voor een vrij kort verblijf, ook wel "ontdekkingsverblijf" genoemd, van 3 dagen tot een week, of voor een langer verblijf, het "tijdelijk verblijf". Dit laatste kan tot 6 maanden* duren, als je bijvoorbeeld wilt overwinteren in de zon of wilt herstellen van een ziekenhuisopname. Deze flexibele verblijven, die kunnen worden aangepast aan uw behoeften, zijn de ideale gelegenheid om de vele diensten en voordelen van Domitys seniorenresidenties te ontdekken en om het personeel en uw toekomstige buren te leren kennen. U kunt ook een dag komen doorbrengen in een Domitysresidentie, deelnemen aan een activiteit of gaan eten in het restaurant van de residentie om kennis te maken.

*Uitgezonderd Vlaanderen - maximaal 1 maand

 

Welke diensten zijn inbegrepen in deze verblijven?

Of je nu kiest voor een verblijf van een paar dagen of meerdere weken, verschillende diensten zijn inbegrepen: de huur van een gemeubileerd en uitgerust appartement, volpension (inclusief ontbijt, lunch en diner), bed- en badlinnen, dagelijkse schoonmaak van het hotel, toegang tot activiteiten en entertainment,het vieruurtje elke dag, evenals dagelijkse- en noodhulp.

 

Zijn er nog andere manieren om het leven in een Domitysresidentie te ontdekken?

Domitys biedt je ook de mogelijkheid om het leven in een residentie te ontdekken tijdens opendeurdagen, een evenement of een maaltijd. Met de vrijetijdskaart heb je toegang tot 11 activiteiten die door de residenties worden georganiseerd, terwijl je met de vrijetijdskaart kunt deelnemen aan 11 lunches of diners in het restaurant. Aarzel niet om contact op te nemen met de dichtstbijzijnde residentie voor meer informatie. Je kunt ook worden uitgenodigd door een permanente bewoner om de woning te bezoeken, of gewoon deelnemen aan activiteiten die openstaan voor senioren uit de buurt.

*met uitzondering van de residentie Court-Saint-Etienne

Raadpleeg alle vragen over : Domitys Residence