Brochure Tarief
recevoir

Kan ik mijn familie en vrienden uitnodigen in een serviceresidentie?

Uw flat

Familie, vroegere buren en vrienden zijn welkom in de appartementen, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes.
  1. / FAQ
  2. / Kan ik mijn familie en vrienden uitnodigen in een serviceresidentie?

Wanneer kan je je naasten uitnodigen?

Als je in een Domitysresidentie woont, kan je je kinderen en kleinkinderen uitnodigen om met je onder meer in de tuin te wandelen, petanque te spelen, te ontspannen in het zwembad, samen te sporten of een praatje te maken in de woonkamer. Als je het liever privé houdt, ben je vrij om ze te ontvangen in je appartement, wanneer je maar wilt.

Het is ook mogelijk om een ruimte te privatiseren om familiebijeenkomsten te organiseren: kerstmaaltijden, verjaardagen of andere familiefeesten bijvoorbeeld in de bar. Uw Domitys residentie stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u uw dierbaren met een gerust hart kunt ontvangen... net als thuis!

Kunnen familie en vrienden genieten van het restaurant van de residentie en ter plaatse verblijven?

Als er iemand bij je op bezoek komt, kan je voorstellen om gebruik te maken van het restaurant ter plaatse: de ideale gelegenheid om gezellige momenten met elkaar te delen tijdens de lunch of het diner. Bovendien is het voor hen de perfecte gelegenheid om je dagelijkse leven van dichtbij mee te maken. Je kunt ze voorstellen aan je nieuwe buren of nieuwe vrienden. De gerechten van het restaurant worden dagelijks ter plekke bereid door de chef, met verse seizoensproducten. Met andere woorden, je kunt er zeker van zijn dat je met volle teugen van je maaltijd kunt genieten.

Als ze van ver komen of meerdere dagen willen blijven, aarzel dan niet om je geliefde aan te moedigen om een tijdelijke accommodatie te boeken als ze op bezoek komen. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan je Domitys seniorenresidentie je gasten voorzien van volledig uitgeruste, ultrapraktische appartementen. Tarieven zijn per nacht en reserveringen kunnen worden gemaakt aan de receptie.

Raadpleeg alle vragen over : Uw flat