Brochure Tarief
concept

Wat is een Domitys serviceresidentie

Domitys Residence

Domitys serviceresidenties bieden u de ideale omgeving om het leven ten volle te blijven leven op de manier die u wilt: een eigen huis dat comfortabel, aangepast en veilig is. U bent vrij om uw goesting te doen en te genieten van nieuwe ervaringen.
  1. / FAQ
  2. / Wat is een Domitys serviceresidentie

Is een seniorenresidentie vergelijkbaar met een bejaardentehuis?

Helemaal niet. Domity's seniorenresidenties hebben, in tegenstelling tot rusthuizen), geen medische voorzieningen. Ze zijn bedoeld voor onafhankelijke, actieve senioren die dagelijks zelfstandig willen blijven. Er is echter 24 uur per dag, 7 dagen per week een team aanwezig voor extra gemoedsrust en bewoners kunnen een beroep doen op thuishulp of zorgverleners als ze dat nodig hebben.

Als je naar een Domitys residentie verhuist, kun je op je eigen tempo leven zonder de minste beperking en kun je hetzelfde leven blijven leiden als voorheen. Je kunt je vrienden en familie blijven zien, je auto blijven gebruiken om boodschappen te doen, enzovoort. Niets wordt opgelegd. Elke woning heeft een bevoorrechte ligging dicht bij winkels, diensten, openbaar vervoer en andere voorzieningen.

 

Wat kan je doen in een Domitys residentie?

Wat je maar wil! In een Domitysresidentie huur je een comfortabel, aangepast appartement, van een studio tot 2 slaapkamerappartement, met een volledig uitgeruste keuken en badkamer. Elke flat heeft een balkon of terras, die je naar eigen smaak kunt inrichten en zelfs je huisdier kunt meenemen.

Je hebt gratis toegang tot verschillende gemeenschappelijke ruimtes: zwembad, fitnessruimte, bibliotheek, tuin, kapsalon en schoonheidssalon. Er is ook een restaurant beschikbaar voor ontbijt, lunch en diner als je dat wenst. Er is ook een breed scala aan diensten beschikbaar, à la carte of als onderdeel van een pakket: schoonmaak, linnenverzorging, administratieve hulp, etc. indien gewenst.

Tot slot kun je deelnemen aan een gevarieerd programma van gratis activiteiten (zachte gymnastiek, lezingen, handarbeid workshops, excursies buiten, enz.) om banden te smeden met andere bewoners, altijd in een vriendelijke, gezellige sfeer.

Raadpleeg alle vragen over : Domitys Residence