Brochure Tarief
surface

Welke zijn de oppervlaktes van de appartementen in een Domitys servicereidentie?

Uw flat

De appartementen in je Domitys seniorenresidentie variëren in grootte van 52 tot 100 m². Je kiest de grootte van je appartement op basis van je budget en je behoeften.
  1. / FAQ
  2. / Welke zijn de oppervlaktes van de appartementen in een Domitys servicereidentie?

Welke grootte moet ik kiezen?

Dat hangt af van je voorkeuren en wensen. Er zijn verschillende manieren om in een Domitys seniorenresidentie te wonen!

Hoe ziet een appartement in een Domitys seniorenresidentie eruit?

De appartementen zijn comfortabel, lichtrijk en voorzien van een keuken met verhoogde koelkast, afzuigkap, elektrische kookplaat en praktische opbergladen. Ook de badkamer is slim ontworpen, met tal van innovatieve voorzieningen zoals een extra platte douche, kapstokken, handdoekdroger, een wandkast, een verlichte spiegel met kastje en uitneembare lades onder de wastafel.

In je Domitys flat vind je ook grote opbergkasten en een aangrenzende buitenruimte (balkon of terras)* zodat je optimaal van het mooie weer kunt genieten. Je huisdieren en geliefden zijn welkom, net als je meubels en inrichting naar keuze. Dit is jouw huis, dus je kunt het inrichten zoals jij het wilt.

*Afhankelijk van de woning

Is het mogelijk om toegang te krijgen tot andere ruimtes?

Ja, naast dit alles heb je alleen of met je gezin toegang tot een aantal gemeenschappelijke ruimtes, zoals het restaurant, de lounge-bibliotheek, de bar, de receptie, de fitnessruimte, wellness, het zwembad en de tuin. Deze plaatsen, waar je elkaar kunt ontmoeten, nieuwe dingen kunt leren of voor jezelf kunt zorgen, zijn echte verlengstukken van je huis.

Raadpleeg alle vragen over : Uw flat