Brochure Tarief
services

Welke diensten bieden Domitys serviceresidenties aan?

Uw diensten

In Domitys seniorenresidenties geniet u van diensten die in uw huurprijs zijn inbegrepen en een ruim aanbod à la carte of pakketdiensten om uw dagelijks leven te vereenvoudigen. Ontdek er meer over!
  1. / FAQ
  2. / Welke diensten bieden Domitys serviceresidenties aan?

Welke diensten zijn inbegrepen in je huurprijs?

Als je voor Domitys kiest, huur je een comfortabele, goed ontworpen en beveiligde flat die je naar eigen smaak kunt inrichten en decoreren. Inbegrepen in je huurprijs zijn een telefoonlijn met onbeperkt bellen naar vaste lijnen, Wi-Fi, een conciërgedienst (postontvangst, ontvangst van bezoekers, intercomsysteem van de flat, pendeldienst voor groepsuitstappen, levering van zware boodschappen), toegang tot een gevarieerd activiteitenprogramma, drankjes en gebakjes die elke dag rond theetijd worden geserveerd, gecontroleerde en beveiligde toegang tot de residentie en 24 uur per dag hulp in residentie met veiligheidssysteem met automatische valdetectie.

Je hebt ook gratis toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van de residentie (zwembad, bibliotheek, bar, tuin, enz.). De Domitys-teams staan ook klaar om naar je te luisteren en je te helpen met al je wensen. Ze zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en garanderen je constante veiligheid en een geruststellende aanwezigheid.

Welke optionele diensten zijn beschikbaar?

Andere diensten worden optioneel aangeboden door de Domitys-teams, die dagelijks aanwezig zijn, zoals catering, schoonmaak, doe-het-zelf, stomerij, kapper, enz. Deze verschillende diensten hebben allemaal hetzelfde doel: uw dagelijks leven vergemakkelijken en u in staat stellen uw favoriete activiteiten voort te zetten. Omdat uw behoeften na verloop van tijd kunnen veranderen, kunt u à la carte of als onderdeel van een pakket van deze diensten gebruikmaken.

Domitys heeft het certificaat "engagement de service" gekregen van Afnoren France, dat aantoont dat het voldoet aan specifieke verplichtingen en diensten. Alle residenties verbinden zich er ook toe om de basisprincipes van het charter inzake thuiszorg en ondersteunende diensten te respecteren en om een hoog kwaliteitsniveau te leveren. De geleverde diensten worden ook zowel intern als extern geëvalueerd door een onafhankelijke dienstverlener.

 

Welke verschillende diensten worden aangeboden?

Domitys biedt in zijn seniorenresidenties ook diensten aan in de vorm van pakketten, zodat de bewoners de diensten kunnen kiezen die het best bij hun behoeften passen:

Gourmet: geniet van de gezelligheid en geniet elke dag van een lunch in het restaurant van de residentie. Een menu ter plaatse bereid en gekookt door de chef-kok en zijn team met seizoensgebonden en lokale producten.

Elegantie: om er het hele jaar door stijlvol uit te zien, met een knipbeurt per week en een knipbeurt per maand.

Evasion: om in andere Domity-residenties in Frankrijk en in het buitenland te verblijven en andere regio's te ontdekken.

 

 

Raadpleeg alle vragen over : Uw diensten