Brochure Tarief
emmenager

Hoe gebeurt de verhuis naar een Domitys serviceresidentie

Uw diensten

De teams in de residentie zullen er alles aan doen om je verhuizing soepel te laten verlopen. Het personeel helpt je van A tot Z bij je verhuis.
  1. / FAQ
  2. / Hoe gebeurt de verhuis naar een Domitys serviceresidentie

Hoe vergemakkelijken de Domitys-teams de verhuis naar de residentie?

Er wordt standaard 2 uur verhuishulp aangeboden aan elke nieuwe resident. Dit om bijvoorbeeld te helpen bij het plaatsen van meubels, schilderijen op te hangen of het verwijderen van verhuisdozen. Zo helpen we u de overgang vlot te laten verlopen. We kunnen u ook ondersteunen door beroep te doen op ons netwerk van verhuisfirma's of immokantoren voor de verhuur of verkoop van de woning. U kan uw oude meubelen mee verhuizen en wij gaan mee nadenken over de inrichting van uw appartement.

 

Kan ik het residentieleven testen alvorens te verhuizen?

Absoluut, u kan op tijdelijk- of ontdekkingsverblijf komen vanaf enkele dagen tot maximum 1 maand (uitgezonderd de residentie in Court-Saint-Etienne). U geniet van een volledig gemeubeld appartement met alle diensten inbegrepen om in alle rust uw keuze te maken en te beslissen welke formule het best bij u past. Domitys kan u uiteraard ook hier bijstaan met raad en daad tot zelfs na uw intrek met eventuele administratieve hulp.

Raadpleeg alle vragen over : Uw diensten