Brochure Tarief
activites

Welke activiteiten worden er georganiseerd bij Domitys?

Uw diensten

Domitys servicesidenties bieden een breed scala aan culturele, sportieve en artistieke activiteiten en excursies. Deze worden georganiseerd door de animatie van de residentie, maar zijn niet verplicht.
  1. / FAQ
  2. / Welke activiteiten worden er georganiseerd bij Domitys?

Welke activiteiten worden er aangeboden in de residenties?

Om deze ontmoetingen aan te moedigen, hebben de teams van Domitys een gevarieerd activiteitenprogramma samengesteld voor iedereen. Deze bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan sociale en gezellige activiteiten. Zo kun je banden smeden met andere bewoners en gemeenschappelijke passies delen.

Bewoners kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan excursies, fysieke activiteiten (lichte gymnastiek, wandelen, yoga, aquagym, etc.), vrijetijdsactiviteiten (kaartspellen, bingo, bordspellen, etc.), maar ook culturele, intellectuele of artistieke activiteiten (schrijven, lezen, schilder- en tekenworkshops, lezingen, etc.). Sommige activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met lokale dienstverleners of verenigingen, dus er is een ruime keuze!

De buitenruimtes van je residentie zijn ook de perfecte plek om deel te nemen aan groepsactiviteiten: wandelingen, een partijtje petanque, tai-chi-chuan, een gemeenschappelijke tuin, kaartspelletjes, enz. En het is niet ongewoon dat bewoners al jarenlang piano spelen, breien, schilderen of pottenbakken. Ze kunnen dan hun passie doorgeven aan hun buren door hen hun vaardigheden te leren. Andere bewoners organiseren workshops, exposeren hun artistieke werk of geven concerten: ieder talent heeft zijn plaats in de residentie!

Naast het zwembad, de sauna en de fitnessruimte zijn er ook verzorgingsruimtes, zoals een kappers- en schoonheidssalon waar externe professionals hun diensten aanbieden: massage, knippen, manicure... Ze hoeven alleen maar een afspraak te maken bij de receptie van de residentie. Om intergenerationele uitwisselingen aan te moedigen, worden er ook evenementen georganiseerd in samenwerking met scholen, crèches en buurtverenigingen. Met andere woorden, het verveelt nooit!

 

Activiteiten het hele jaar door!

Tot slot hebben degenen die er graag even tussenuit willen en nieuwe dingen willen ontdekken de mogelijkheid om in andere Domitys residenties in Frankrijk en in het buitenland te verblijven, zodat ze goedkoper op reis kunnen!

Raadpleeg alle vragen over : Uw diensten