Brochure Tarief
cout

Hoeveel kost het leven in een serviceresidentie?

Domitys Residence

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is wonen in een serviceresidentie niet duurder dan thuis blijven wonen. Ontdek de modaliteiten.
  1. / FAQ
  2. / Hoeveel kost het leven in een serviceresidentie?

Hoe variëren de prijzen?

Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de accommodatie (studio, 1-kamer, 2-kamers, oriëntatie, verdieping), de regio, de locatie van de residentie en de afgenomen diensten (in pakketten of à la carte).

Bijvoorbeeld, voor een alleenstaande die in een 2-kamerappartement woont en elke middag uit eten gaat in de Domitys residentie in Brugge, is de prijs €2.077. Voor een studio-appartement zonder restaurantservice, in de Domitys residentie in Oudergem, zou de maandelijkse kost €1900 zijn.

Voor een precieze schatting van je budget kun je online in minder dan 2 minuten een gratis gepersonaliseerde studie uitvoeren.

 

Welke diensten zijn inbegrepen in de huurprijs?

Als je intrekt in een Domitys residentie, geniet je van een aantal voordelen en diensten die inbegrepen zijn in je huurprijs om je dagelijks leven gemakkelijker, veiliger en zorgelozer te maken.

Volgende diensten zijn onder meer inbegrepen: huur, belastingen, Wifi, TV,aangepast appartement naar de behoeften van senioren, lift (onderhoud), een deskundig, opgeleid Domitys-team staat 24 uur per dag tot je beschikking. met 24-uurs hulpdienst in de residentie, veiligheidssysteem met valpreventie, gecontroleerde en beveiligde toegang tot de woning, intertelefonie naar de appartementen en het onthaal, onthaal van uw bezoek, behandeling van uw post (ook bij afwezigheid), gezamelijke verplaatsingen met mini-bus, dragen van zware boodschappen, zorgcoördinatie, toegang tot alle ruimten, vrije deelname aan de activiteiten (ongeveer 50 per maand), vieruurtje.

 

Zijn er extra diensten beschikbaar?

Om uw dagelijks leven te vereenvoudigen en aangenamer te maken, biedt Domitys ook diensten aan tegen een meerprijs: catering, schoonmaak, stomerij, administratieve ondersteuning, klusjes, tuinhulp, kapper, schoonheidsverzorging, enz. Met een deskundig, opgeleid en beschikbaar Domitys-team bent u verzekerd van aanwezigheid en kwaliteit van de dienstverlening. Omdat je behoeften na verloop van tijd kunnen veranderen, kun je zelf kiezen of je al dan niet een abonnement neemt op deze diensten, à la carte of als onderdeel van een pakket.

 

Bespaart u geld door te verhuizen naar een Domitysresidentie?

Verhuizen naar een appartement in een serviceesidentie van Domitys kan u geld besparen. Naarmate mensen ouder worden, is het vaak aangewezen om hun woning te renoveren, werken uit te voeren en technische hulpmiddelen te installeren om hen te helpen hun onafhankelijkheid te behouden: leuningen, aangepast meubilair, trapliften, inloopdouches, antislipvloeren, domoticatechnologieën, enz. Om nog maar te zwijgen van de kosten voor het onderhoud van je verwarmingsketel, je dak, het op peil brengen van je elektriciteit, het aanwerven van een thuishulp, het onderhouden van je tuin of de kosten voor een opstalverzekering, die snel kunnen oplopen. Met een Domitys woning hoef je dergelijke investeringen niet te doen.

Naast het feit dat je geld bespaart op je woonbudget in de breedste zin van het woord, geeft verhuizen naar een serviceresidentie je de kans om in alle rust te leven, omringd door een zorgzaam en dynamisch team dat 24/7 beschikbaar is als je het nodig hebt.

 

 

Raadpleeg alle vragen over : Domitys Residence