Brochure Tarief
Domitys_Animations4.jpg

Ontdek de Domitys residenties dankzij een speciale aanbieding!

Bijgewerkt op 17 Mar 2023

Geniet van een speciale aanbieding om het dagelijkse leven in één van de Domitys residenties te beleven.

  1. / Nieuws
  2. / Leven in een residentie
  3. / Ontdek de Domitys residenties dankzij een speciale aanbieding!

Ontdek onze Domitys residenties

Interesse om in een Domitys residentie te wonen? Om uw beslissing te vergemakkelijken, stellen wij u voor het leven in een residentie te beleven, gedurende een verblijf van minimaal één week. Ontdek onze speciale aanbieding voor 59 €* per dag en per persoon.

De speciale ontdekkingsformule laat toe de Domitys residentie te testen terwijl u uw budget onder controle houdt

Op dit moment nodigen wij u graag uit om het dagelijks leven in een Domitys residentie te ontdekken, tegen een voordeeltarief: 59 € per dag en per persoon*, in plaats van 119 €!

U verblijft in een aangenaam, gemeubileerd en uitgerust appartement met 1 of 2 slaapkamers. U geniet ook van verschillende inbegrepen diensten:

– restaurant ’s morgens, ’s middags en ’s avonds;

– Noodhulp en automatische activering, met onmiddellijke fysieke interventie binnen en buiten de woning;

– levering en verschoning van bad- en bedlinnen, dagelijkse schoonmaak;

– toegang tot een breed scala van activiteiten, het zwembad, de bibliotheek, de multimedia lounge, de kapper, het atelier, evenals de buitenruimtes.

Bent u de trotse eigenaar van een huisdier? Uw huisdier kan u vergezellen op uw ontdekkingstocht.

Ontdek en test het dagelijkse leven in een Domitys residentie, om in alle rust en comfort te kiezen.

Verhuizen is een belangrijke gebeurtenis. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om het leven in een Domitys residentie te ervaren en te testen, door middel van een verblijf van enkele weken of maanden. Dit is de ideale gelegenheid om de appartementen te ontdekken, het comfort, de aangeboden diensten, de buurt, uw toekomstige buren, het team van professionals… En dus, om uzelf gemakkelijk in te kunnen leven!

Carine, resident “Ik was lerares. Na mijn carrière besloot ik dat ik mijn passies ging volgen. Ik zocht naar een manier om mijn leven veilig door te brengen zonder mijn kinderen te belasten. Ik kwam een week om te zien of ik me kon aanpassen. Ik ontmoette er meteen gelijkgestemde zielen, maakte vrienden en voelde me er op mijn gemak. “

Nicole, deelt haar ervaring: “Het was na het zien van een reclame dat ik besefte dat het Domitys-concept bij mij paste. Het idee om dagelijks omringd te zijn, deel te kunnen nemen aan activiteiten, te kunnen genieten van entertainment en een comfortabel appartement is voor mij vanzelfsprekend. Ik bleef er een week om alles te ervaren. Het verblijf verliep zeer goed en ik maakte snel een afspraak voor een verhuizing.”

Ontdek een ideale leefomgeving

In een Domitys residentie geniet u van een appartement dat helemaal van u is, comfortabel en goed doordacht. U kunt uw appartement naar eigen wens inrichten, uw familie en vrienden uitnodigen wanneer u maar wilt en zelfs uw huisdier meenemen. U hebt ook toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes waar het gezellig vertoeven is: restaurant, tuin, zwembad, fitnessruimte… Als u wil, kan u ook deelnemen aan de vele gevarieerde activiteiten.

Tot slot kan u genieten van een aangename en veilige omgeving, dankzij de aanwezigheid van de Domitys-teams 24/7.

Gusta, een bewoonster, zegt: “Wat ik fijn vind aan de Domitys-residentie is dat ik me onafhankelijk voel terwijl ik iemand heb die naar me luistert wanneer ik het kleinste probleem heb. Ik vind dat er een hulp is die niet zwaar is omdat je die kiest, niets wordt opgelegd “.

* Prijs per dag en voor één persoon, voor een verblijf van zeven dagen vóór 30 augustus 2021 in een appartement met 1 of 2 slaapkamers, afhankelijk van de beschikbaarheid, gemeubileerd met TV, inclusief toegang tot de gemeenschappelijke ruimten en diensten van Club Domitys, maaltijden in het restaurant (ontbijt, lunches en diners exclusief drankjes), het dagelijkse vieruurtje (drankjes en gebak), dagelijkse assistentie en noodhulp 24 uur per dag, levering van bad- en bedlinnen, schoonmaak van het hotel. 30€ extra voor een tweede persoon. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen en is onderworpen aan de algemene verkoopsvoorwaarden van tijdelijke verblijven.

Ander nieuws dat u misschien interesseert