Brochure Tarief
Domitys_Articles27.jpg

Onze bewoners nemen het woord!

Bijgewerkt op 16 Mar 2023

Zich vervelen is echt geen optie bij DOMITYS, de bewoners kunnen u hier zeker meer over vertellen. Zo legt Sylvia, 71 jaar en Antwerpse, ons uit waarom zij koos voor DOMITYS en hoe haar dag eruit ziet in de DOMITYS residentie Emerald Haven in Antwerpen.

  1. / Nieuws
  2. / Getuigenissen
  3. / Onze bewoners nemen het woord!

Zich vervelen is echt geen optie bij DOMITYS, de bewoners kunnen u hier zeker meer over vertellen. Zo legt Sylvia, 71 jaar en Antwerpse, ons uit waarom zij koos voor DOMITYS en hoe haar dag eruit ziet in de DOMITYS residentie Emerald Haven in Antwerpen.

Zij kiest voor een comfortabele,

« Ze zijn modern, super goed uitgerust en perfect aangepast. »

veilige woonplaats

« Er is altijd iemand in de residentie en daardoor heb je een veilig gevoel. Er is altijd personeel. Ze zorgen voor ons en ze zijn er als je ze nodig hebt. »

met tal van activiteiten

« Maar wat ik hier het leukste van al vind, dat is meedoen met al de activiteiten die Domitys hier organiseert. Ze doen er meer dan 50 per maand! »

Bekijk, voor meer info over de residentie in Oudergem, de videogetuigenis van Nicole

Ik bekijk de getuigenis

Een echte woonplaats waar senioren veilig kunnen verblijven in aangepaste woningen zonder dat zij hun gewoontes te hoeven veranderen. Ontdek de talrijke diensten en activiteiten in de residenties dankzij een verblijf in een van de DOMITYS residenties in België.

Ander nieuws dat u misschien interesseert