Brochure Tarief
Domitys_Articles12.jpg

Ik wil mijn ouders bezoeken. Kan ik in de residentie overnachten?

Bijgewerkt op 17 Mar 2023

Wist u dat? Als u bij ons een naaste bezoekt, kunt u ter plaatse gebruikmaken van onze overnachtings- en cateringoplossingen. Ideaal om samen momenten te delen ...

  1. / Nieuws
  2. / Domitys nieuws
  3. / Ik wil mijn ouders bezoeken. Kan ik in de residentie overnachten?

Reserveer een tijdelijk appartement voor uw bezoek

Een bezoekje van familie of vrienden is steeds een moment van plezier en gezelligheid. Maar hoe kort zo’n bezoek ook is, het kan senioren erg op de proef stellen: ze zijn bijvoorbeeld meer gespannen dan gewoonlijk, moeten kamers voorbereiden, voor meerdere personen koken en meer boodschappen doen, …

Wist u dat? Op voorwaarde van beschikbaarheid kan DOMITYS volledig uitgeruste appartementen ter beschikking stellen aan de residenten voor hun familie of vrienden die kort in de residentie willen verblijven. Het tarief wordt vastgesteld per overnachting. De reservering gebeurt aan het onthaal.

Allemaal naar het restaurant van de residentie!

Voor de lunch of het diner kunt u steeds terecht in het restaurant. In de keuken bereidt onze chef elke dag lekkere maaltijden met verse ingrediënten.

Net zoals in een gewoon restaurant mag elke resident met zijn familie of vrienden in het restaurant eten of er zelfs voor kiezen maaltijden naar wens naar het appartement te laten brengen. De restaurants van de DOMITYS-residenties zijn meestal ook publiek toegankelijk.

Uw volgende familiefeest in een DOMITYS-residentie?

Op voorwaarde van beschikbaarheid en afhankelijk van de inrichting van de residentie kunt u ook een ruimte reserveren voor uw familiefeest. Of u nu een kerstfeest, verjaardag of ander familiefeest organiseert: DOMITYS stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat residenten hun familie en vrienden net zo kunnen ontvangen als thuis.

Ander nieuws dat u misschien interesseert